10 Jan 2012

Zenner | Modellencampagne 2011

campagnes 3,053 reacties

In 2011 hebben we een campagne gestart voor Zenner om nieuwe Hair Model 2012 te vinden. In augustus start de uitgebreide campagne waarmee het bedrijf zoveel mogelijk potentiële modellen hoopt te bereiken. De winnares vervult de hoofdrol in de Zenner film- en fotoshoots voor 2012.

Op 1 augustus 2011 start Zenner met de zoektocht naar het nieuwe model via commercials op MTV en TeenNick. Daarin wordt opgeroepen om ‘je mooiste foto’ in te sturen en kans te maken op de titel. De actie wordt online ondersteund op sites als girlscene.nl, fashionchick.nl of styletoday.nl.

Een vakjury met hairstylist Aeola, beautyicoon Tom Sebastian en actrice Victoria Koblenko selecteert half september drie winnaressen die met elkaar de finale competitie aangaan. Via diverse social media en zenner.nl vragen zij iedereen te stemmen. Half november komt de vakjury dan weer bijeen en worden de stemmen geteld. De uiteindelijke winnares wordt gepresenteerd in verschillende media en vervult de hoofdrol in de foto- en filmshoots van Zenner voor 2012.

De clip op MTV

De actie op Facebook

De filmpjes van de 3 finalisten waarop je kon stemmen

Winnares Gyzlene!De advertentie met nieuw thema Dazzle in de Cosmopolitan!

...